Pagina's

zaterdag 31 december 2016

Met de billen bloot

O jee, had ik mij net voorgenomen niks meer te kopen, kom ik een goede deal tegen die ik niet kan weerstaan.

In januari komt er een nieuwe set uit van Lego Architecture, namelijk deze.
Had ik al gezegd dat wij gek zijn op Lego? ;)

Aangezien ik ook al drie keer op vakantie ben geweest naar London, móest ik deze hebben.

De prijs op deze site is al heel laag, maar ik kon ook nog gebruik maken van de kortingscode WELKOM waardoor er nog eens €10 vanaf ging.
Voor de geïnteresseerden: de code is geldig tot vandaag en geld alleen voor producten die door Amazon zelf verkocht worden, externe leveranciers doen niet mee.

Nu ben ik wel nog aan het prakeseren wat ik met de set ga doen als hij binnen is, waarschijnlijk berg ik hem op voor een speciale gelegenheid en daardoor valt hij stiekem onder de uitzonderingen die ik maak met de challenge.

En dan ga ik mij nu afmelden voor alle nieuwsbrieven in mijn mailbox, het blijkt maar weer dat de verleiding erg groot is!

Hebben jullie ook een verzameling die je graag uitbreidt waardoor het moeilijk is weerstand te bieden aan goede aanbiedingen?

6 opmerkingen:

 1. Kleurboeken met stip op nummer 1! Och sinds dit jaar heb ik deze hobby ontdekt, zie ik weer eens een prachtig boek, besteld manlief het voor me. Niet omdat ik er om vraag maar omdat hij zelf gespot heeft dat er van dat hele mooie boek ook een deel 2 en deel 3 zijn. Ik heb inmiddels boeken van over de hele wereld, Spaanse, Japanse, Engelse, Zweedse en Nederlandse exemplaren. Elke keer als ik een boek open sla voelt het als pure luxe. Ik ben er dagelijks zoet mee dus ach. Elke gek z'n gebrek roept manlief altijd. Voor komend jaar wil ik wel minder geld uit geven aan m'n hobby. Tenminste dat ga ik proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kleuren vind ik ook leuk, maar ik heb dan weer niet zoveel met die mandala's, ik pak gewoon wel eens een kleurplaat van de kinderen.
   Hele leuke hobby!

   Verwijderen
 2. Ik kan moeilijk weerstand bieden aan boeken en serviesgoed. Ben dol op lezen en houd graag bij in de kranten of bladen wat er nieuw op de markt komt. Nadat ik de boeken gelezen heb, zet ik ze tegenwoordig op de verkoopsite van Bol. Dus per saldo betaal ik niet de volle bedragen. Ook vind ik zo nu en dan mooie boeken bij de Kringloop, die ik na het lezen terugbreng naar ze.
  Serviesgoed kun je nooit genoeg hebben:-) Tenminste van wat ik mooi vind. Koop het wel tweedehands hoor en als ik vind dat ik er eigenlijk te veel van alles heb, zet ik het op MP.

  ivysdoenenlaten.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Boeken lezen is heerlijk!
   Ik kom er zelf niet zo aan toe op het moment, maar dat komt wel weer.
   Wij hebben al jaren een kerstservies op ons verlanglijstje staan, maar we hebben geen plek ervoor.
   Wel leuk om te verzamelen :)

   Verwijderen
 3. nee eigenlijk niet.. voorheen boeken (maar sinds de kinderen gaat dat niet meer samen met een spannend boek uitlezen tot 3/ 4 u snachts... dus gestopt met lezen :p)

  aan de andere kant.. qua shoppen blijf ik vaak wel kinderkleding kopen.. besef als we op vakantie gaan altijd dat we veel te veel hebben... aan de kasten is echt neit te zien of we een weekend of 3 weken op vakantie gaan, ze liggen nog vol ..... oops...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, zo heeft iedereen toch zijn/haar zwaktes!
   Dat boeken lezen herken ik ook, lang lezen is er niet meer bij dus lees ik alleen korte dingen zoals blogs en tijdschriften

   Verwijderen