Pagina's

vrijdag 10 maart 2017

Zomerkleding

Toen ik in januari mijn was helemaal bijwerkte zodat ik meer zicht zou hebben op wat mijn kinderen de komende tijd nog nodig hadden, zag ik het al;
Een overdaad aan truien (ook omdat ik het een en ander gehad had), een minimum aantal spijkerbroeken waar voor het mooie nog iets bijgehaald moest worden (al was het alleen al omdat de gaten er achter elkaar invallen), wel heel klein geworden stapeltjes t-shirts en korte broeken die waarschijnlijk te klein geworden zijn.

Ik was er nog niet aan toe gekomen om iets bij te kopen, behalve 1 of 2 spijkerbroeken is er nog geen haast bij gezien het nog niet zo warm is.

Mijn familie woont tegenwoordig enigszins verspreid over het land, voor mijn oudste zus moeten wij ruim een uur rijden en voor mijn jongste zusje een half uur.
Nu was mijn jongste zusje natuurlijk net bevallen en gingen wij daar vanmorgen op kraambezoek.
Mijn oudste zus was daar gisteren geweest en bleek een zak kleding waar haar jongste uitgegroeid was te hebben achtergelaten voor ons.

Ik heb het thuis gelijk uitgezocht en het zijn voornamelijk korte broeken en t-shirts waar mijn jongste 2 allebei een hoop van aan kunnen!
Er zat ook nog 1 spijkerbroek in voor de jongste en pyjama's die de middelste hopelijk past, dat komt ook mooi uit want hij was de enige met te weinig pyjama's.

Dus ben ik voorlopig weer voorzien, met een beetje mazzel hoef ik -behalve een spijkerbroek voor de middelste- niks meer bij te kopen.

De te klein geworden kleding van mijn jongens schuift weer door naar een achterneefje, mits het er nog goed uitziet natuurlijk.
De rest gaat in de kledingcontainer.

Zo helpen we elkaar weer een beetje.

Hebben jullie ook dit soort uitwisselingen met familie en vrienden?

2 opmerkingen:

  1. Nee, maar dat zou ik wel fijn vinden. Mijn kinderen zijn aan allebei de kanten van de familie de oudsten, vandaar.

    BeantwoordenVerwijderen